Social Media Tips

Instagram Marketing Hints

Social Media Tips

Instagram Marketing Hints

۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰


در ابتدا توضیح کوتاهی از این برنامه داشته باشیم,اینستاگرام تنها شبکه ی اجتماعی است که در حال حاضر در ایران فیلتر نیست و به صورت عمومی مورد استفاده قرار گرفته میشود, که البته شایعاتی از فیلتر شدن این برنامه هم به گوش میرسد.

ظبق آمار نصب از برنامه های فروش نرم افزار در دستگاه های اندروید و آی او اس اینستاگرام محبوب ترین شبکه ی اجتماعی در ایران خوانده شده است.

در این مقاله سعی بر این دارم که تمامی تجربیات ام رو تقریبا از ابتدای ورود آن به ایران تا به الان در اختیار شما عزیزان بگذارم.

منبع: socialtradia

اینستاگرام(instagram) شبکه ی اجتماعی است که در صورت انتشار یک عکس یا ویدیو اجازه  انتشار همزمان یک متن رو به شما میدهد و همچنین این قابلیت را در اختیار کاربر قرار میدهد که این عکس ها و ویدیو ها را در شبکه های اجتماعی دیگری چون فیس بوک,توییتر,تامبلر,آمبا و اوکی رومنتشر کند.

 

اینستاگرام را کوین سیستروم (Kevin Systrom) و مایک کرایگر(Mike Krieger)بنیان‌گذاری کردند. واژۀ اینستاگرام ترکیبی از دو واژۀ Instant Camera و Telegram بوده و ‌معنای آن، پیام‌رسانی فوری از طریق عکس و ویدئوی گرفته‌شده توسط دوربین تلفن همراه است.

نسخه اولیه آن در سال ۱۳۸۹ ماه مهر انتشار یافت,به سرعت محبوب شده وتعداد کاربران آن تا خرداد ماه ۱۳۹۰ به بیش از ۱۰میلیون و تا ۲۵ آذر ۱۳۹۵ به  ۶۰۰میلیون کاربر رسید.و ظبق آمار اعلام شده از سوی  اینستاگرام در حال حاضر ماهانه بیش از ۸۰۰میلیون کاربر فعال در این شبکه ی اجتماعی مشغول به فعالیت هستند.

این شبکه اجتماعی(instagram) از طریق چهار نسخهء  اندروید، آی.او.اس و ویندوز و وب قابل استفاده است.با توجه به اینکه هر یک از نسخه های ویندوز و وب یکسری محدودیت هایی نسبت به دو نسخه ی دیگر دارند.

اینستاگرام در گذشته با بیش از سی زبان دنیا از جمله انگلیسی,ایتالیایی,اسپانیایی,المانی و غیره برای کاربران قابل استفاده بود.اما خوشبختانه در نسخه ای که در آبان ۱۳۹۶  منتشر کرد,سه زبان فارسی, عبری و عربی را به زبان های اصلی خود افزود.با توجه به اینکه اصل از راست چیده شدن هم به کلی پشتیبانی میشود.

تعداد کاربران ایرانی اینستاگرام

در این قسمت میرسیم به محبوبیت و میزان دسترسی کاربران ایرانی به این شبکه ی اجتماعی,که متاسفانه بخاطر مقداری از محدودیت ها آمار دقیقی از کاربران ایرانی موجود نیست,اما اگه به میزان نصب شدن این برنامه از کافه بازار یکی از شناخته شده ترین فروشگاه های نرم افزاری نسخه اندروید نگاهی بندازیم متوجه می شویم که اینستاگرام تا به امروز بیش از ۲۰میلیون نصب داشته است.





و اما تعداد کاربران فعال اینستاگرامی به چه صورت می باشد؟

باتوجه‌به تعداد فالوئرهای این دو صفحه به‌عنوان پرفالوئرترین صفحات ایرانی اینستاگرام و نیز این ویدئوی محمدامین کریم‌پور که نزدیک به ۸میلیون‌بار بازدید شده و براساس این عکس ارسال‌شده توسط علی کریمی که بیش از ۸۰۰هزار لایک را در بین پست‌های فارسی‌زبان ایرانی دارد، پیش‌بینی می‌کنم تعداد کاربران فعال ایرانی اینستاگرام بین ۷تا۱۰ میلیون نفر باشد.

پراکندگی های دنبال کننده های اینستاگرامی در ایران

همین طور که از مکان یابی و هشتگ های پست های انتشار یافته سر تا سر کشور میشه آمار احتمالی را تخمین زد به ترتیب در استان های زیر پراکندگی بیشتر میباشد:

  • تهران

  • کرج

  • مازندران

  • اصفهان

و بر همین اساس,پراکندگی کابران ایرانی خارج از کشور به ترتیب در کشورهای زیر بالاست:

  • آمریکا

  • ترکیه

  • کانادا

حساب کاربری دارای نشان تأیید (Verified Badge) در اینستاگرام

به حساب‌های کاربری که در اینستاگرام دارای تیک آبی تأیید هستند، اصطلاحاً Verified Badge می‌گویند.

تیک آبی اینستاگرام اغلب به افراد مشهور و شناخته شده داده میشود که سایر افراد نتوانند از اسم آنها استفاده کنند,این نشان در کنار نام حساب کاربری شون نمایان است که نشان دهنده ی اصالت و رسمی بودن صفحه از سوی شخص است.

البته در موارد نادر گاهی خود اینستاگرام هم این نشان تأیید را به افراد مشهور می‌دهد.

و اما به همین راحتی هم نمیشود ازاسم شخصی استفاده کرد اما از این بابت که اغلب عام مردم بخاطر علاقشون به افراد مشهور برای آنها فن پیج هایی درست میکنند و آن را مدیریت میکنند و این یک آبی نشان دهنده ی پیج اصلی از میان این فن پیج هاست.

اگر می‌خواهید درخواست تیک وری‌فای به اینستاگرام ارسال کنید، پیشنهاد می‌کنم این مقاله را بخوانید.


  • آلن ویسینجر
  • ۱
  • ۰

سوشیال مارکتینگ ابزاریست برای بدست آوردن ترافیک و توجه به طراحی وب سایت شما. برنامه های سوشیال مارکتینگ بیشتر

بر ایجاد محتوا استوار است که باید به اشتراک گذاشته شود.

هرچه میزان ترافیک و اشتراک گذاری بالاتر برود میزان اعتبار کسب و کار شما بالاتر خواهد رفت. این سبک بازاریابی به نوعی بازاریابی دهان به دهان با استفاده از اینترنت و ابزارهای آن است. بدلیل اینکه این ابزارها به راحتی در دسترس همگان است، تکرار و پرورش نام تجاری کسب و کار شما که یکی از اصول بازاریابی است را به دنبال خواهد داشت. علاوه بر اینکه این سبک، ارزان قیمت است به تشکیل کمپین های بازاریابی کسب و کار شما کمک می کند و افراد ناآگاهانه به تبلیغ رایگان تجارت شما می پردازند و آن را گسترش می دهند.

البته این را نیز در نظر داشته باشید که یکی از معیارهای رنک شما در موتورهای جستجو شبکه های اجتماعی و تعداد اشتراک گذاری و لایک های آنان به کسب و کارتان می باشد.


درباره بازاریابی شبکه های اجتماعی یا سوشیال مدیا مارکتینگ

بدون شک میتوان گفت که روی کار آمدن سوشیال نتورک ها و تبدیل شدن فیس بوک به عنوان سومین کشور پر جمعیت جهان و استقبال بی نظیر از شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک ، توییتر، لینکدین ، یوتیوب ، اینستاگرام ، پینترست ، و دیگر شبکه های اجتماعی نظر بازاریابان و همچنین استراتژی های بازایابی آنلاین را تغییر داده است.

پس در شرایط حال از دست دادن این بازار جهانی به ضرر صاحبان کسب و کار است و بازاریابی شبکه های اجتماعی یا سوشیال مدیا مارکتینگ Social Media Marketing جدیدترین و قدرتمند ترین نوع بازاریابی امروزی است . برای یک تبلیغات اینترنتی خوب و بازاریابی اینترنتی و بازاریابی شبکه های اجتماعی هدفمند حتما باید مکملی از همه آنها را درست کرد و به دقت دنبال کرد.

هر کدام از این شبکه های اجتماعی نیاز به تخصص خاص خودشان برای بازاریابی اینترنتی دارند و نمیتوان همه اینها را یک نوع از تبلیغات دانست. تیم سئو مسترز با مدیریت مشتریان بسیار در بخش سوشیال مدیا مارکتینگ و تلفیق کردن این بخش با سئو در قالب سئو سوشیال آماده خدمت رسانی به شما علاقمندان برای ورود به عرصه بازاریابی شبکه های اجتماعی است.


فیسبوک

وب سایت فیسبوک یک شبکه اجتماعی  است که به کاربران ثبت نام شده در آن اجازه می دهد به طور رایگان ایجاد پروفایل کرده، عکس و ویدئو آپلود کنند، با دوستان، خانواده و همکاران خود در تماس باشند و پیام ارسال کنند. بر اساس آمار به دست آمده از  Nielsen، کاربران اینترنت در ایالات متحده زمان بیشتری را صرف گشت و گذار در فیسبوک نسبت به هر وب سایت دیگر می کنند.


توییتر

توییتر یک سرویس رایگان میکروبلاگینگ است که به اعضای ثبت نام شده در آن اجازه می دهد تا پست های کوتاهی به نام توییت ارسال کنند. اعضای توییتر می توانند توییت های خود را منتشر کنند و توییت های دیگر کاربران را با استفاده از سیستم عامل ها و دستگاه های مختلف دنبال کنند.


گوگل +

گوگل پلاس پروژه شبکه اجتماعی گوگل است و میزان فعالیت وب سایت شما در این شبکه اجتماعی  می تواند تاثیر بیشتری نسبت به دیگر شبکه های اجتماعی داشته باشد، چرا که بالا ۹۵% از جستجو های کاربران در اینترنت توسط گوگل انجام می شود.


ویکی پدیا

ویکی پدیا که یک دایره المعارف آنلاین و رایگان است که از طریق تلاش مشترک یک جامعه بزرگ از کاربران ایجاد شده است. هر کسی که در سایت ثبت نام کرده است می تواند یک مقاله برای انتشار ایجاد کند؛ برای ویرایش مقالات لازم نیست ثبت نام کنید. ویکی پدیا در ژانویه سال ۲۰۰۱ تاسیس شد.


لینکدین

LinkedIn یک شبکه اجتماعی است که به طور خاص برای جامعه کسب و کار طراحی شده است. نسخه اولیه این شبکه اجتماعی در سال ۲۰۰۲ میلادی آنلاین شد. لینکدین یک شبکهٔ اجتماعی براساس روابط تجاری‌ست.


پینترست

Pinterest یک شبکه اجتماعی برای اشتراک گذاری و دسته بندی تصاویر آنلاین است. تمرکز اصلی این سایت بصری است، برای مثال شما با کلیک بر روی یک عکس، به سایت منبع اصلی عکس منتقل می شوید.


تلگرام

تلگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی میان کاربران ایرانی است که کاربران تلگرام حتی بدون داشتن شماره تلفن یکدیگر می توانند با هم ارتباط برقرار کنند. و کانال های تلگرامی نیز فضای بسیار مناسبی برای منتشر کردن خبر ها و اطلاع رسانی کاربران است. سریع بودن، رایگان بودن و به راحتی در دسترس همه قرار داشتن از مزیت های تلگرام است.


اینستاگرام

اینستاگرام که تقریبا شبیه به توییتر است، با این تفاوت که در توییتر یک متن کوتاه و لینک ها به اشتراک گذاشته می شود ولی در اینستاگرام شما یک عکس یا ویدئو ۱ دقیقه ای را به همراه یک توضیح به اشتراک می گذارید.اینستاگرام به تازگی توسط شرکت فیسبوک خریداری شد.


شبکه های اجتماعی ایرانی دیگری نیز همانند کلوب، فیس نما، هم میهن، توییتر فارسی و … نیز هستند که فعالیت های شما در این شبکه های اجتماعی می تواند بازدید قابل توجهی را به سمت وب سایت شما ارسال کند، و این کار باعث بهبود رتبه سایت شما در موتور های جستجو شود.

منبع:اینجا

  • آلن ویسینجر